Ny restaurang i Flyingebygden – Gastro Gaspari

Nu har vi slagit upp portarna till vår unika restaurang, Gastro Gaspari, som är belägen ett stenkast ifrån Gaspari Lodge, i hjärtat av den vackra Flyingebygden.

I samma genuina anda har vi projekterat och byggt om den anrika smedjan i Flyinge till en extraordinär restaurangupplevelse. Med fokus på omsorgsfulla materialval, handplockade detaljer som avspeglar tid och rum samt inbjudande, klassisk modern inredning välkomnar vi alla gäster på hjärtligaste vis. Vår miljö på Gastro Gaspari andas historia, tradition och klass. Vi vill ge gästen en minnesvärd upplevelse att avnjuta mat och dryck i historisk miljö.

Vår vinnande kökschef, Mikael Feuk har – i samarbete med en ledande sommelier – optimalt utarbetat menyer där maten står i fokus och spelar huvudrollen. Vi erbjuder avsmakningsmenyer signerat Gastro Gaspari, ackompanjerat av väl valda viner och genomtänkta dryckesalternativ. Vi arbetar främst med lokala mindre producenter, och kockarna väljer i möjligaste mån närproducerade ekologiska råvaror där man självklart följer säsongen.

Gastro Gaspari är det naturliga valet för er kulinariska upplevelse. Låt oss bli din nästa mötesplats, där du har möjlighet att bjuda in familj, vänner eller kollegor över en bit mat, ett gott glas vin eller en kopp kaffe.

Gastro Gaspari erbjuder även kvällens rätt, barmeny samt luncher på vardagar.

Ni är hjärtligt välkomna att boka bord genom vår bokning eller genom att maila info@countrylivingflyinge.se eller ringa på 046-274 01 50.