Flyinge Indoor på Flyinge Kungsgård

flyingeindoor

Går av stapeln 17-22 november 2015. På Flyinge går sport och show hand i hand. Flyinge Indoor är resultatet av sammanslagningen mellan Flyinge Grand Prix och Flyingedagarna.

Vi är ganska nöjda själva med resultatet hittills. Flyingedagarna har en tradition som sträcker sig minst hundra år tillbaka i tiden. Uppvisningen var till för att marknadsföra och visa upp Flyinges hingstar på ett sätt som skulle vara både imponerande och vackert.

I flera år har vi haft hopptävlingar i november men det var först när vi fick finalen av Volkswagen Grand Prix som tävlingarna kanske riktigt lyfte. Då var det 2012 och vi började försöka tänka lite större och ta in cirka åtta utställare. I år, 2015, har vi 1575 kvadratmeter under tak, mer än hälften är utställaryta. Vi har också förlängt, förstorat och förbättrat programmet. Vi älskar när ridhuset är fullt och vi hoppas att det blir det i år. Flera gånger.

Vi hoppas att du vill vara med och skapa en magisk stämning under årets tävling, oavsett om du kommer som publik, ryttare, utställare, sponsor eller funktionär.

Välkommen!