Boende

 

Gaspari Lodge, Flyinge Kungsgård

Gaspari_3

”Låt alla sinnen tilltalas. Här ska Ni trivas och må bra. Modern bekvämlighet i en miljö med gamla anor.

I levande historisk omgivning erbjuder vi ett unikt förstklassigt boende ett stenkast från det välkända Flyinge Kungsgård, hästcenter daterat från 1100-talet. Välkommen att hyra hela Lodgen en vecka, under en weekend eller för ett besök över dagen. Välj boende mellan Spa & Sauna Suite, Presidential Suite, Superior Double, Superior Single. Vi skräddarsyr Er vistelse med fokus på välbefinnande, Spa & Relax, för grupper såsom tjejgänget, gastronomiklubben, kollegorna med mera. Gaspari Lodge Flyinge vill också vara en inspirerande plats för Er nästa konferens eller möte, med familjen, grannarna eller arbetslaget/ledningsgruppen.

Vi arrangerar upplevelser inom mat & dryck, såsom avsmakningsmenyer, vin – och whiskyprovning, afternoon tea, glöggmys och champagnemingel. Här finns dessutom möjlighet till ridning, fiske, cykelutflykter och andra aktiviteter i vackert landskap. Era önskemål sätter gränserna, vi är här för att Ni ska bli nöjda. Gaspari Lodge Flyinge är centralt beläget. Bilavstånd: 10 minuter till Lund, Max IV Lab och ESS. 25 minuter till Malmö. 45 minuter till Copenhagen Airport.”

Välkommen till Gaspari Lodge Flyinge!

Flyinge Kungsgård 1775, 247 93 Flyinge +46 (0)709 – 61 71 25

Hemsida

 

Flyinge Kungsgård, Flyinge
STF Vandrarhem på sommaren Tel: 046-649 00
Hemsida

 

Flyingehus, Flyingeby
Trevlig liten lägenhet i Flyingeby på hästgård med två små sovrum, allrum, pentry, badrum med tvättmaskin. Kontakt och bokning 0708 640 600.
Hemsida

 

Gustafslunds Gård
0709-463030 elevrum + stallplatser

Hemsida

 

Björkelunds Logi & Trädgård, Flyinge Mosse

Björkelund Logi o Trädgård_1

”Konferens eller avkoppling? Hela huset är ditt!

Huset är rymligt och fördelat på två plan. Det finns ett stort välutrustat kök, frukostrum för tio personer, åtta bäddar, veranda med sittplatser, ett litet bibliotek, tv-rum, badrum, duschrum och tvättstuga. Dessutom finns det en stor trädgård med två uteplatser som passar fint för grillning och goda parkeringsmöjligheter. Under de kalla månaderna ser vi till att vedkorgen är fylld så att kaminen kan värma lite extra. Vi tar alltid emot dig personligen på Björkelund och finns sedan tillgängliga per telefon.

Ekologiskt för gäster med KRAV.

Du kan boka med eller utan frukost. Väljer du med frukost kommer det finnas ett basutbud med fil, yoghurt, mjölk, ägg, bordsmargarin, ost, pålägg och juice i kylskåpet; hemgjord müsli, flingor och marmelad hittar du i skafferiet. Dessutom finns det alltid en korg med frukt och grönt, beroende av årstid. Vi försöker välja ekologiskt, KRAV eller närproducerat. Hos oss har du alltid handdukar, lakan, kökshandduk och slutstädning i ditt boende. Det ingår även ett startpaket med toalettpapper, hushållspapper, tvål, maskindiskmedel och tvättmedel. Allt för att vistelsen ska bli så avkopplande och bekväm som möjligt.”

Flyinge 1562, 247 92 Södra Sandby
Telefon 070-697 69 47 eller 070 335 56 97

Hemsida